Werkwijze bij nieuwe honden

Kennismaking en proefdag 

Wanneer u interesse heeft om uw hond bij Sharon’s hondenpension te brengen voor vakantie- of dagopvang dan werk ik als volgt: 

Voor de kennismaking neemt u via whatsapp of per e-mail contact op voor een afspraak. Dan plannen we samen een kennismaking op een rustig moment. We doen dit omdat de baasjes bij het brengen en halen van de honden niet mee naar binnen mogen. Dit is om binnen de rust te bewaren en omdat de honden hier de hele dag loslopen. Door een kennismaking op een rustig moment te plannen is het voor u mogelijk om het pension van binnen te zien.

Een kennismaking is niet verplicht, maar bij de proefdag geeft u uw hond bij de balie af en is binnenkijken dus niet mogelijk. 


Uw hond mag met de kennismaking natuurlijk mee om vast rond te snuffelen. Ik verzoek u vriendelijk om uw kinderen niet mee te nemen tijdens de kennismaking/ rondleiding, niet alle andere honden in het pension kunnen dit namelijk waarderen.


Na afloop van de kennismaking kunnen we indien u dit wenst direct een afspraak maken voor de proefdag.

Een proefdag is wél verplicht voor alle nieuwe honden en is belangrijk zodat ik kan zien hoe de hond het hier doet. Ik vind het namelijk ontzettend belangrijk dat de honden hier op hun gemak zijn en voor de hond is het prettig dat hij alvast kan wennen. 

Een proefdag duurt een halve dag, of een paar uur (bijvoorbeeld van 09.00 - 13.00 uur).  Tijden altijd in overleg. 


Als de proefdag goed verlopen is kunnen er gelijk nieuwe reservingen worden gemaakt. Indien de hond niet op zijn gemak is tijdens de proefdag dan zal ik dit u altijd aangeven en hierover met u in overleg gaan.  
In dit geval kan het zijn dat ik vraag om de hond vaker te brengen zodat deze goed kan wennen.