Over Sharon

Ik begrijp dat u natuurlijk wil weten aan wie u uw hond toevertrouwt! Daarom stel ik mij graag aan u voor. Mijn naam is Sharon de Weerd, eigenaresse van het pension maar vooral een ontzettende dierenliefhebber. 

Zo lang als ik mij kan herinneren heb ik altijd een passie voor dieren gehad, voor honden in het bijzonder. Honden zijn altijd vrolijk, blij om je te zien en daardoor krijg je ontzettend veel liefde van ze terug. Daarnaast vind ik hun gedrag erg interessant! Zo heb ik zelf natuurlijk ook honden, van diverse rassen: Husky’s, keeshondjes en een rescue.

Carrière switch
Het toeval wilde dat ik door een zeldzame kledingallergie een carrière switch moest maken. Ik was er al snel uit wat ik wilde: ik wil een hondenpension! Begin 2017 ben ik daarom begonnen met het doen van vrijwilligerswerk in een dierenasiel. Dit bevestigde mijn wens om een eigen hondenpension te beginnen. Ik wist het zeker: dag in dag uit werken met honden is wat ik de rest van mijn leven wil doen!

Opleiding
In november 2017 ben ik begonnen met de opleiding voor ‘het honden en katten besluit’. Dit is een opleiding voor het bedrijfsmatig houden van honden en katten. In 2018 ben ik voor deze opleiding geslaagd en kon mijn nieuwe avontuur beginnen! Datzelfde jaar ben ik verhuisd naar een woonboerderij in Bathmen waar ik aan huis de ruimte had om Sharon’s hondenpension te realiseren.

Nieuwe locatie
Begin 2020 ben ik opnieuw verhuisd binnen Bathmen naar een nog mooiere en betere locatie voor mijn kleinschalige hondenpension. Hier hebben de honden nog meer ruimte om te spelen, zo wel binnen als buiten! Zo hebben de honden op de nieuwe locatie ook een groot omheind bos om in te spelen. 

Mijn doel
Mijn doel is om ervoor te zorgen dat uw hond het hier naar zijn zin heeft, net zoals ik zou willen dat mijn eigen honden het bij een pension zouden hebben!

Contact
Nieuwsgierig geworden? Neem dan telefonisch contact met me op voor een proefdag! Ik ben telefonisch bereikbaar via +316 151 972 04 of per e-mail via [email protected]