DogSee chew churpi large bars

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

De Dogsee Chew Bars zijn 100% natuurlijk, glutenvrij en calciumrijk. Deze kauwsnacks uit het Himalaya-district zijn speciaal gemaakt van geharde kaas van Jak melk. Jouw hond krijgt met de Dogsee Chew Bars extra veel eiwitten binnen en het is een heerlijke traktatie. Daarbij dragen de Dogsee Chew Bars bij aan het verminderen en het voorkomen van tandplak, tandsteen en een slechte adem. 


Heerlijke kauwsnacks die ook nog eens functioneel zijn!

Productinformatie

De kauwsnacks van DogSee Chew zijn yakmelk kluiven voor de hond of Churpi´s. Deze harde kauwbotten van yak- en koemelk

Vleesvrij, glutenvrij en graanvrij

Natuurlijke kauwsnack voor de hond

Gezond en geurloos (licht gerookte geur)

Fair trade product


Gebaseerd op een eeuwenoud recept uit de Himalaya en door ons in de loop der jaren geperfectioneerd, deze smakelijke Jak kaas dental chews zijn handgemaakt voor uw honden in de Himalaya. Gerookt en in de zon gedroogd tot in de perfectie gedurende 35 dagen voor extra hardheid en rijke smaak, deze chews zijn een natuurlijke favoriet van honden over de hele wereld. Dogsee Dental Chew Bar helpt uw hond met het onder controle houden van plak en tandsteen en verfrist hun adem. Deze chews bevatten veel calcium, hebben een lange levensduur en zijn rijk van smaak.


Wanneer u uw hond Dogsee-producten voedt, kunt u ervan verzekerd zijn dat dit 100% natuurlijk, humaan en volledig vrij van granen, gluten, conserveermiddelen en kleuren is. Dus, ga je gang en verras je honden met het Dogsee-assortiment.

Samenstelling

Created with Sketch.

Samenstelling: jak & koemelk (99,9%), limoensap, zout.


Analyse: ruw eiwit 59,2%, vetgehalte 5,2%, ruwe celstof 5,9%, ruwe as 5,9%, vochtgehalte 10,0%