VOER 


Ik krijg heel vaak de vraag wat ik voer aan mijn honden en wat “goed” voer is.

Ik wil dus even wat uitleggen over de soorten voer hier en de mogelijkheden. 

Ik voer 2 merken, Acana en Darf. Beide kwalitatief goed hondenvoer waar ik volledig achter sta, en ook zelf verkoop. 

Goed voer kan een heleboel doen voor uw hond. Hij ruikt minder, zit beter in zijn vel, de vacht glanst meer en hij zal minder poepen. 


Het beste hondenvoer is voer dat vlees, vis of eieren als belangrijkste ingrediënt heeft, daarnaast groente en fruit bevat en – eventueel – een kleine hoeveelheid glutenvrije granen. 

Kortgezegd bevat een goede brok voornamelijk vlees en dierlijk vet en geen chemische toevoegingen.

Acana is een krokante brok met verse ingredienten van uitsluitend wild of scharreldieren. 

Een zeer gezonde brok voor uw hond met een hoog vleesgehalte, aangevuld met groenten, kruiden en haver. De Acana Classic is geschikt voor honden in alle levensfasen en biedt een gezonde en verantwoorde voeding voor je hond. 


Met Acana weet u dat de voeding gemaakt is met dezelfde verse ingrediënten,  zorg en aandacht als een versbereide maaltijd. 


Darf heeft verschillende soorten voeding. 

Ik voer vooral de vol bites geperste brok. 

Maar kvv kan ook op aanvraag. 


Darf vol voeding is koud geperst droogvoer, afkomstig van eigen slagerij. De verantwoorde én makkelijke vervanger van vers vlees, dat zijn deze biologische hondenbrokken. Volkomen glutenvrij. Maar liefst 60% vlees aandeel! 


Deze geperste hondenbrok is een complete en volwaardige maaltijd voor de hond met een hoog vleesaandeel. Vol voeding is volledig glutenvrij, maar niet volledig graanvrij (gierst).


Door het gebruik van verse grondstoffen, kokosolie en krill heeft Darf Vol een lekkere geur en een relatief korte houdbaarheid van 1 jaar. Doordat er zoveel vlees in de brokken zit, zijn deze zachter dan reguliere brokken.


Voor een verblijf in het pension vraag ik altijd dat u de hond zijn eigen voer mee geeft. Dit is voor de hond het minst belastend. We veranderen al genoeg, laten we dat hetzelfde houden. 


Mocht u denken aan overstappen op Darf of Acana kan ik u hier natuurlijk wel bij helpen. Neem dan vooral even contact op.

Ook kan u Darf en Acana  bij mij bestellen. Onder andere via mijn webshop;

www.sharonshondenshop.nl