Biphastic spray - leave in conditioner

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

De meest populaire leave-in conditioner. Biphasic spray wordt alom geprezen als een “wonderspray” door onze tevreden klanten. Oh, en de fantastische geur krijg je er gratis bij!  Kan worden gebruikt op droge of vochtige vachten Niet-vettige formule, ideaal voor dagelijks gebruik Beschermt tegen schade veroorzaakt door borstelen en drogen Verzwaart het haar niet, ook niet bij dagelijks gebruik Herstelt kapot haar en voorkomt de vorming van knopen en klitten UVA- en UVB-filters bieden bescherming tegen schade door de zon - geweldig nieuws voor onze naakte vrienden

Productinformatie

Biphasic spray is een tweefasige conditioner, de witte fase biedt ongelofelijke conditioning eigenschappen en werkt rechtstreeks in op de haarschacht. Zo produceert ze het gladste, soepelste en meest glanzende haar ooit. Gedaan met statische elektriciteit!  

Biphasic spray is ook een geweldig hulpmiddel op je trimtafel als je klitten en knopen uit borstelt. Met biphasic spray is dit zo gebeurd!

Biphasic spray is ook een wondermiddel om het haar te herstellen dankzij zijn revolutionaire samenstelling die de haarschacht sluit. Dankzij deze unieke formule is Biphasic spray ook erg geschikt om het haar te beschermen tijdens het drogen en de droogtijd aanzienlijk te verkorten. Oh, en we hebben ook UVA- en UVB-filters toegevoegd. Te goed om waar te zijn allemaal? Nee, gewoon een wonderspray!

 Andere toepassingen voor Biphasic spray zijn onder andere: 

  • Aanbrengen 20 minuten voor het zwemmen helpt het om uw huisdier sneller te drogen zonder die vieze, natte hondenlucht.
  • Aanbrengen 10 minuten voor een wandeling in de regen
  • Aanbrengen 10 minuten voordat uw huisdier in de tuin gaat als het een contactallergie heeft
  • Als “wonderbom” in combinatie met een keratine masker en omega-boter voor extreem droge vervilte vachten. Neem contact met ons op voor de juiste formule voor een gepersonaliseerde mix naargelang de behoeften van uw huisdier.
  • Kan worden gebruikt om (traan)vlekken op lichtgekleurde vachten te voorkomen en te verminderen.

Ingredienten 

Created with Sketch.

Quaternized Honey: als je glanzend, gehydrateerd en verzorgt haar wil, kies dan voor Quaternized Honey. Nog hydraterende dan gewone honing verenigt dit ingrediënt alle beste verzorgende eigenschappen en brengt deze rechtstreeks aan op het haar van uw huisdier en houdt ze daar ook vast.  

D-Panthenol: Pro-Vitamine B5 helpt het haar zacht, soepel en gezond te houden. Diep hydraterend, helpt het haar te laten afkoelen door het absorberen van vocht uit de lucht (slim!). Ook bekend als pantotheenzuur, zijn kleine hoeveelheden vitamine B5 te vinden in de meeste voedingsmiddelen - maar je zou er wel erg veel van moeten eten om enig voordeel te zien. De snelle oplossing? Zoek naar vitamine B5 in je vachtverzorgingsproducten.

Instructies 

Created with Sketch.

Goed schudden voor gebruik. Breng de spray van op 20 cm aan op vochtige of droge vachten. Borstel de vacht bij het drogen na gebruik op een vochtige vacht en gebruik extra spray op knopen bij het borstelen van droge vachten.